2021-11-05 06:53:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Este jót tenne neked egy kis elvonulás

Napi horoszkóp november 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma kiderülhet, mennyire lehet számítani rád. Rossz hírt kaphatsz te vagy a párod, vagy valamelyik barátod, és ennek kapcsán hihetetlen lelkierőről és jóságról tehetsz tanúbizonyságot. Ne hátrálj meg a nehézségek elől, lépj a tettek mezejére!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Érzelmi életed végre kiegyensúlyozottnak mondható. Ha teljesen önfeledtnek még nem is érzed magad, azért jól tudod, haladsz afelé. Első lépésként azt kell megtanulnod, hogy értékelni tudd a dolgok jó oldalát. Bármilyen furcsa, mindennek van jó oldala.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagy fába vágtad a fejszédet. Talán mostanra magad is megijedtél, hogy mit vállaltál magadra. Pedig jól tetted, hogy egy kicsit fölé lőttél a feladattal, így van esélyed ugyanis a fejlődésre. Mert, ha nincs fejlődés, az mindig visszafejlődés.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma sokat veszekedhetsz a pároddal, de ez legalább annyira építőleg hathat a kapcsolatotokra, mint fordítva. A tét most az: találtok-e új, közös célokat, ha a régiek elavultak, vagy kudarcot vallottatok benne.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bosszankodás nem segít. Ha a kollégáid, vagy családtagjaid nem értenek meg téged, akkor csak azzal győzheted meg őket, ha magányos hősként végigjárva utadat bizonyítod nekik talpraesettségedet és elképzeléseid életképességét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kár az elmulasztott lehetőségek miatt siránkoznod. Koncentrálj inkább a még előtted álló reális lehetőségekre. Ha van köztük olyan, ami csak egy kicsit is szimpatikus, azonnal ragadd meg!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Új erővel vetheted magad a munkába, aminek, hála Istennek, meg is lesz az eredménye. Ráadásul nemcsak a főnökeidet, hanem saját magadat is elégedettséggel tölt el a végeredmény. Valami szépet és jót alkotsz, amivel szebbé, jobbá teszed a világot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon sokat vállaltál magadra az utóbbi időben; most már érezheted is a túlterheltség jeleit. Lelkileg azonban igazán jól vagy, megoldást találtál egy régóta nyomasztó gondra, aggodalomra, és ez örömmel tölt el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egyre megfontoltabb vagy, jobban utánajársz a dolgoknak, alaposabban és pontosabban is dolgozol. Előléptetés, fizetésemelés is lehetséges, de ehhez azonban még bizonyítanod kell. A családodban viszont adódhat valamilyen kalamajka, vagy viszály, és most te hozhatod el a békét, te vagy, aki igazságot tesz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Talán úgy érzed, megbántottad egy közeli ismerősödet, amitől lelkifurdalásod támadhat. Kesergés és körömrágás helyett inkább hívd fel. Valószínűleg csak te ítéled meg túlzóan a helyzetet. Este jót tenne neked egy kis elvonulás: a csendben most értékes felismeréseid lehetnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha hiszed, ha nem, hamarosan plusz pénz áll a házhoz. Mindig, amikor már a legsötétebben látod a dolgokat, akkor támad a hirtelen világosság. Ez esetben a fejedben. Mert a pénzhez valamit ki is kell találnia, és meg is kell valósítania!


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre rájössz, hogyha keresed az érzelmi problémákat, akkor azok kétszeres hatással nőhetnek a fejedre. Ha megtanulsz elsikkadni apró bántások felett, és a jóra koncentrálsz, akkor az utóbbi nő meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: